Sladký bar poprvé :)

Když mi před rokem kamarádka při baštění jednoho mnou vyrobeného dezertu řekla, že bych ji mohla připravit sladkou část pohoštění na její svatbě, smíchem mi zaskočila jahoda, kterou jsem si z dezertu zrovna také dopřávala. Ono připravit pár skleniček je docela v pohodě, ale celá svatba?? Vzít si na sebe zodpovědnost za tak důležitou část v tak důležitý den?? A navíc bez předchozích zkušeností?? S úspěchem jsem na to časem zapomněla, ale když mi bylo jemně připomenuto, že to bylo myšleno vážně a že se se mnou počítá, měla jsem dost rozporuplné pocity. Peču a vařím moc ráda, na jednu stranu jsem se těšila, že svoje oblíbené recepty představím širšímu okruhu “ochutnávačů” a jako účastník svatby tak budu moci přihlížet případnému úspěchu a chvále tady a teď (doufejme :D). Na stranu druhou jsem v sobě měla spoustu otázek typu : kdy začít co péci, kolik toho přichystat, co kde nakoupit a co když onemocním a padnu, bude chutnat ??? Postupem času jsem se ale začala spíše těšit, třeba na estetickou podobu dezertů a závěrečné zdobení, které mám z pečení snad nejraději :). No a jak to dopadlo se můžete podívat díky bezkonkurenční fotografce Verunce https://www.facebook.com/veronika.orsagova.photography/?epa=SEARCH_BOX. A prý všem chutnalo!

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *